Viikingit Jääkiekko panostaa jääkiekon harrastamisen kehittämiseen

Viikingit Jääkiekko Ry on iloinen ilmoittaessaan uuden henkilön liittymisestä seuraan keskittyen lasten ja nuorten harrastamisen kehittämiseen. Tervetuloa, Heini Artema!

Seuramme on jatkuvasti pyrkinyt kehittämään toimintaansa ja uusien harrastajien löytäminen on keskeinen osa tätä strategiaa. Heinin mukaantulo rekrytointitiimiin tuo mukanaan arvokasta osaamista ja uusia näkemyksiä, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme entistä paremmin.

Heini kertoo odottavansa työskentelyä innolla: "Tykkään kehittää uutta ja pallotella erilaisia ideoita seurojen kanssa. Haluan auttaa seuroja löytämään omat tavat kasvattaa harrastajamäärää ja tuomaan näkyvyyttä. Minulle liikkumisen lisääminen ja paikallaanolon vähentäminen, erityisesti lasten liikkuminen, on intohimo. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään tämän aiheen parissa."

Heinin liittyminen tiimiin on merkittävä askel eteenpäin seurallemme. Uusien jäsenten houkutteleminen jääkiekon pariin vaatii jatkuvaa panostusta, ja uskomme, että Heini tulee olemaan avainhenkilö tässä työssä. Hänen innostuksensa ja sitoutumisensa ovat juuri sitä, mitä tarvitsemme edistääksemme paikallista urheilutoimintaa ja varmistaaksemme seuramme tulevaisuuden.

Tervetuloa Viikinkeihin, Heini! Yhdessä teemme jääkiekosta entistäkin houkuttelevamman harrastusvaihtoehdon alueemme lapsille ja nuorille.

Viikingit Jääkiekko Ry/Petri Konttila