Viikingit Jääkiekko toimihenkilöt

 Ilkka Saksa, Valmennuspäällikkö
040 778 0461, ilkka.saksa@viikingit.fi

Ilkka Saksa toimii valmennuspäällikkönä vastaten seuran urheilutoiminnan ja valmennuksen linjaamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta seuran strategian ja arvojen mukaisesti. Valmennuspäällikkö vastaa myös valmentajien ja ohjaajien koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmennuspäällikkö toimii (U11-U14) / U15-U22 ikäluokkien valmentajien mentorina ja tekee läheistä yhteistyötä yhteistyöseurojen valmennusvastaavien kanssa. Valmennuspäälliikö vastaa seuran henkilökunnan johtamisesta. ilkka.saksa@viikingit.fi 0407780461

 

Mika Strömberg, Päävalmentaja
mika.stromberg@viikingit.fi
 

Strömberg toimii seuran edustusjoukkueen ja A  –joukkueen vastuuvalmentajana.
Seuran päävalmentajan vastuulla on lisäksi vastata seuran C2-A -nuorten joukkueiden ja edustusjoukkueen urheilutoiminnan kehittämisestä sekä seuran pelaajapolun toteutumisesta.
Päävalmentaja toimii A-C2 –nuorten ikäluokkien vastuuvalmentajien mentorina vastaten heidän kanssaan ikäluokkien valmennuksen sisällöistä sekä pelitavasta. Päävalmentaja vastaa myös pelaajien liikkumisesta ikäluokkien välillä ja osallistuu viikkotasolla nuorten päivittäisvalmennukseen.

 

Tomi Lesonen, Junioripäällikkö
040 841 5729, tomi.lesonen@viikingit.fi


Tomi Lesonen toimii seuran LEIJONA -kiekkokoulun rehtorina vastaten kiekkokoulun urheilutoiminnan organisoinnista, osallistujien rekrytoinnista sekä kiekkokoulun jälkeisen ikäluokan U8 toiminnan käynnistämisestä.
Junioripäällikön vastuulla on myös seuran nk. matalan kynnyksen toiminnan toteuttaminen, mm. ( ala-kouluikäisten Easy Hockey-ryhmän käynnistäminen)  ohjaaminen, Easy Sport –iltapäivätoiminnan ohjaaminen ( yhteistyö Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa) ja seuran iltapäivisin toteutettavien kikkajäiden järjestäminen.
Junioripäällikkö toimii U8-U11 -ikäluokkien vastuuvalmentajien mentorina vastaten heidän kanssaan yhteisesti ikäluokkien valmennuksen sisällöistä.
Junioripäällikkö vastaa myös pelaajien liikkumisesta ikäluokkien välillä ja osallistuu viikkotasolla Leijonaliigaikäluokkien päivittäisvalmennukseen.


Tommi Karjalainen, Maalivahtivalmentaja

Karjalainen vastaa seuran maalivahtivalmennuksen linjaamisesta ja juniori-ikäluokkien maalivahtivalmennuksen kehittämisestä yhdessä ikäluokkien vastuuvalmentajien ja OTO -maalivahtivalmentajien kanssa.
Maalivahtivalmentaja vastaa U11-U14 juniori-ikäluokkien maalivahtivalmennuksen sisältöjen suunnittelusta ja valvoo niiden toteutumista.
Maalivahtivalmentaja vastaa myös maalivahtien liikkumisesta ikäluokkien välillä ja pitää kerran viikossa järjestettävän maalivahtien erikoisharjoituksen.

 

Teemu Poussa, Taitovalmentaja (yhteispalkkaus Jokerit, Viikingit, Hunters, LJK)

Poussa toimii taitovalmentajana ikäluokkien U11-U14 vastuuvalmentajien mentorina vastaten heidän kanssaan ikäluokkien valmennuksen sisällöistä ja laadusta.
Taitovalmentaja vastaa myös seurayhteistyöstä seuran johtokunnan määrittelemin valtuuksin.