Joukkue - U9-2016 syntyneet

Tervetuloa U9 (2016) - joukkueen sivuille

Joukkueen toisen kauden toiminnassa on mukana seuran junioripäällikkö, joka osallistuu joukkueen päivittäiseen toimintaan, vastaten mm. harjoitusten ja toiminnan sisällöistä yhdessä joukkueen valmentajien kanssa. Joukkueen toiminta perustuu Viikingit jääkiekko ry:n määrittämään lastenvaiheen pelaajapolkuun. U9-ikäluokkajoukkue on tarkoitettu jääkiekosta innostuneille lapsille. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa pääsääntöisesti Vuosaaren ja Herttoniemen jäähalleissa.

Viikinkien lasten harrastetoiminnassa pyritään ikätasoiseen toimintaan ja kaiken perustana on harrastamisen hauskuus ja liikunnasta innostuminen. Harjoittelu on leikki- ja pelipainotteista ja siinä ohessa opitaan jääkiekon perustaitoja. Harjoituksissa pyritään luomaan positiivinen motivaatioilmasto oppimiselle ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimisen vuorovaikutustaitoja.

Joukkueen toimintaan voivat liittyä mukaan kaikki vuonna 2016 syntyneet lapset luistelu- ja lajitaitoon katsomatta. 

Joukkueen toimintaan voit liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana. Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan yhteisöllisessä, innostavassa, iloisessa ja turvallisessa ilmapiirissä!

Mukaan Viikingit U9 joukkueeseen? 


Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä U9 joukkueen joukkueenjohtajiin / Junioripäällikköön

JOUKKUEENJOHTAJA:

Mikko Lind
043 826 6838
mikko.lind@viikingit.fi
 

JUNIORIPÄÄLLIKKÖ:

Tomi Lesonen
040 841 5729
tomi.lesonen@viikingit.fi