Viikingit Jääkiekko ry hakee Kunnioita peliä -vastaavaa! Olisitko se sinä?

Viikingit Jääkiekko ry hakee Kunnioita peliä -vastaavaa! Olisitko se sinä?

Suomen Jääkiekkoliitto edellyttää jokaiselta jäsenseuraltaan Kunnioita Peliä -vastaavan nimeämistä maaliskuun loppuun mennessä. Ks. oheinen uutinen:

https://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/6897-jokaiseen-seuraan-kunnioita-pelia-vastaava-tiedot-palvelusivustolle-31-3-mennessa-koulutukset-16-4-8-5

Etsimme sellaista henkilöä, jolla on kokemusta ihmisten kanssa työskentelystä, esim. opettajaa, nuorisotyöntekijää, sosiaalitoimessa työskentelevää tai muuten vain ihmisten kanssa työskentelyyn tottunutta henkilöä. Valittava henkilö voi olla joku joukkueiden toimihenkilöistä, jonkun pelaajan vanhempi tai sukulainen tai ihan täysin seuran ja sen joukkueiden arkipäivän toiminnasta ulkopuolinen henkilö, jolla on jokin side Viikingit Jääkiekko ry:n toimintaan.

Toimit linkkinä Jääkiekkoliiton ja seuran sekä seuran ja joukkueiden välillä kaikissa teemaan liittyvissä asioissa. Toisaalta, liittyen asiaan valittavan henkilön ammatillisesta osaamisesta, välittät myös tietoa ja tarvittaessa ohjeistat ja autat seuramme seura- ja joukkuetoimijoita ja harrastajia.

Sinua auttaa toimessasi ja apua sitä tarvitessasi antaa seuran päätoiminen henkilökunta sekä seuran johtokunta.

Kiinnostuitko? Laita pikaisesti itsestäsi viestiä ilkka.saksa@viikingit.fi tai 0407780461 viimeistään sunnuntaihin 24.3.2024 mennessä.